Over Liber Wijn

In 2019 zijn wij een wijngroothandel begonnen voor de horeca, Liber Wijnkoperij. De lovende reacties over onze dienstverlening en ons assortiment hebben ons gemotiveerd om een webwinkel te beginnen zodat heel Nederland van ons wijnassortiment kan genieten! Wij concentreren ons maar op één ding: absolute prachtwijnen aanbieden met daarbij professioneel wijn advies van onze sommelier Stephan. Wij bieden gratis wijnadvies aan al onze klanten. Heb je een vraag of ben je opzoek naar perfecte wijn-spijs combinatie dan kun je via Whatsapp contact opnemen met onze wijnexpert.

De lekkerste wijnen bij jou thuis

Slepen met wijndozen? Dat is bij ons niet nodig! 24/7 kunt u op liberwijn.nl onze heerlijke wijnen bestellen en hebt u de wijnen vaak de volgende dag al in huis.
Deze wijnen zijn afkomstig uit toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Zowel (bio) wijnen, prosecco als champagne kunt u bij Liber Wijn bestellen! Samen willen wij onze liefde voor wijn met alle wijnliefhebbers van Nederland delen!
Bij Liber Wijn heb je de keuze uit een enorm assortiment van meer dan 350 verschillende wijnen!

Horeca & Liber

Onder onze handelsnaam Liber Wijnkoperij zijn wij partner van een groot aantal horecabedrijven. Ons wijnassortiment vertegenwoordigt de belangrijke wijnstreken uit vele landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Duitsland, Argentinië, Australië en Zuid-Afrika. Nadruk ligt op het instap- en midden segment. We helpen onze klanten graag met het samenstellen van hun wijnkaart en denken mee om wijnverkoop te stimuleren.

Relatiegeschenken & Liber

Wat is nou leuker om te krijgen dan wijn? Wijncadeaus kunnen we samenstellen in elke gewenste vorm, maat en prijsklasse. Ons assortiment, met meer dan 350 wijnen op voorraad, biedt enorme keuze. Wil je meerdere pakketten tegelijk bestellen als relatiegeschenk of kerstpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je krijgt dan snel een offerte op maat.