Actie

Wie wij zijn

Wij zijn Stephan en Chris. Een aantal maanden geleden zijn wij een wijngroothandel begonnen voor de horeca, Liber Wijnkoperij. Nadat wij ons spaargeld hebben geïnvesteerd in een wijnvoorraad, een bestelauto en een app hebben ontwikkeld om horecamedewerkers betere wijn-en-spijs advies te kunnen laten geven, zijn wij nu door de sluiting van de horecagelegenheden vanwege het Coronavirus in nood.

 

Waarom wij dit doen

Deze actie hebben wij op touw gezet, omdat wij uw hulp nodig hebben. Wij hebben onze verplichtingen aan onze leveranciers en verhuurder waar wij aan willen blijven voldoen om ons bedrijf te kunnen behouden. Met de hulp van buurtbewoners proberen wij dit doel te realiseren.

 

Wat wij bieden

Wij bieden drie pakketten aan met zes heerlijke wijnen welke wij gratis bij u komen bezorgen. Het pakket zal bestaan uit een combinatie van witte en rode wijnen welke normaliter in de bekendere horecagelegenheden worden geserveerd.

Vandaag besteld is morgen in huis. U zou ons onwijs helpen en hopelijk kunt u binnenkort onze heerlijke wijnen weer drinken in de horecagelegenheden. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op via Whatsapp of e-mail.